us ro de hu

Adományok

IHGS2Ck.jpg             IHGS3Ck.jpg

 

IHGS4Ck.jpg             IHGS1Ck.jpg

 

Adománya segít abban, hogy továbbra is megőrizzük a holokauszt pontos és igaz történetét, és oktatási programjaink révén megoszthassuk fontos tanulságait az elkövetkező diákgenerációkkal. Ez különösen fontos manapság, amikor a nyilvánosságot a holokauszt tagadásának, relativizálásának és elhomályosításának különféle elméletei támadják.

Intézetünk eredeti, mikrofilm- és digitális dokumentumgyűjteményei, valamint könyvtára a leghatékonyabb holokausztemlékezési, -kutatási és -oktatási programok hiteles alapját képezik. A holokauszttagadás fokozódásával gyűjteményünk ereje és hitelessége még fontosabbá válik.

Adománya oktatási, kutatási és emlékezési programokra egyaránt irányulhat. Segíthet a hallgatók ösztöndíjának és a holokauszthoz kapcsolódó különböző témák tudományos kutatásának finanszírozásában. A felajánlott ösztöndíj viselheti és emlékeztethet a holokauszt Ön által kiválasztott áldozatának a nevére.

Külön segítségre van szükségünk a digitális infrastruktúra-eszközök beszerzéséhez is, amelyek archívumi anyagunk könnyebb elérését és karbantartását szolgálják.

Köszönjük.

 

 

Kérjük, írányítsa adományát az alábbi intézményünkhöz:

 

Asociația Facultății de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării (FSPAC) ‒ Cluj

[Politika, Közigazgatás- és Kommunikációtudományok Karának (FSPAC) Egyesülete ‒ Kolozsvár]

 

Címe: Str. Nicolae Titulescu nr. 26, RO‒400420 Cluj-Napoca, Románia

Nyilvántartásba vette a Kolozsvári Bíróság, 2013/92. számú végzésével

Adószáma: 32204980

 

Bankszámla IBAN-száma: RO86BTRLRONCRT0209046301

Bank: Banca Transilvania Cluj-Napoca, Románia

A bank címe: B-dul Eroilor nr. 36, RO400129 Cluj-Napoca, Románia

SWIFT/BIC kód: BTRLRO22

 

fontos!

Kérjük, adománya végső kedvezményezettjeként jelölje meg a banki átutalási űrlapon a FSPAC Holokauszt- és Genocídiumtanulmányi Intézetét.

Kérjük, hogy külön tájékoztasson minket is adományáról és annak céljáról (ösztöndíjak, kutatás, infrastruktúra stb.) a holocaust.institute@fspac.ro e-mail címen.