us ro de hu

Donații

IHGS2Ck.jpg             IHGS3Ck.jpg

 

IHGS4Ck.jpg             IHGS1Ck.jpg

 

Donația dvs. ne va ajuta să continuăm să păstrăm adevărul nealterat al istoriei Holocaustului și să împărtășim lecțiile sale importante generațiilor viitoare de studenți prin intermediul unor programe educaționale performante. Acest lucru este deosebit de important în zilele noastre, când sfera publică este invadată de diverse teorii ale negării, relativizării și ofuscării Holocaustului.

Colecțiile de documente originale, microfilmate și digitale și biblioteca institutului nostru constituie baza autentică a celor mai eficiente programe de memorializare, cercetare și educație a Holocaustului. Odată cu accentuarea negării Holocaustului, puterea și autenticitatea colecției noastre are o un rol din ce în ce mai mare.

Donația dvs. poate fi direcționată atât către programe educaționale sau de cercetare, cât și de memorializare. Puteți ajuta la finanțarea de burse pentru studenți și cercetarea științifică pe diferite subiecte legate de Holocaust.

De asemenea, este nevoie de ajutor special pentru achiziționarea unor echipamente informatice care să servească accesarea cât mai simplă și gestionarea colețiilor noastre.

Vă mulțumim! 

 

 

Donația Dvs. poate fi făcută către:

 

Asociația Facultății de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării (FSPAC) ‒ Cluj

Adresa: Str. Nicolae Titulescu nr. 26, RO‒400420 Cluj-Napoca, Romania

Înregistrată prin Încheierea nr. 92/2013 a Judecătoriei Cluj-Napoca.

Cod fiscal: 32204980

 

Nr. Cont Bancar (IBAN): RO86BTRLRONCRT0209046301

Banca Transilvania Cluj-Napoca, Romania

Adresa băncii: B-dul Eroilor nr. 36, RO400129 Cluj-Napoca, Romania

Cod SWIFT/BIC: BTRLRO22

 

IMPORTANT!

Vă rugăm să indicați pe dispoziția de transfer bancar ca beneficiar final al donației dvs. Institutul pentru Studii de Holocaust și Genocid al FSPAC.

De asemenea, vă rugăm să ne informați despre donația dvs. și despre scopul acesteia (burse, cercetare, infrastructură, memorializare, etc.) la adresa holocaust.institute@fspac.ro